1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Kei
geroosterde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kip
6 teentjes knoflook, gekneusd
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
5 eetl. olie
3 salam blad
1 pandan blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinoten
1 eetl. ketumbar
6 sjalotten
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook. de laos, de gember, de salam, het pandanblad en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak het geheel nog 3 minuten. Dan de kip toevoegen met het zout en het geheel nog (afgesloten) 25 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de kip in 10-15 minuten boven een houtkoolvuurtje gaar en bruin roosteren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399804