1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Kei
geroosterde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1500 gr kip
6 teentjes knoflook, gekneusd
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
4 cm laos, gekneusd
3 serehstengels, gekneusd
5 eetl. olie
3 salam blad
1 pandan blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinoten
1 eetl. ketumbar
6 sjalotten
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de knoflook. de laos, de gember, de salam, het pandanblad en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak het geheel nog 3 minuten. Dan de kip toevoegen met het zout en het geheel nog (afgesloten) 25 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de kip in 10-15 minuten boven een houtkoolvuurtje gaar en bruin roosteren.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905