Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Panggang Kecap Tomat - geroosterde gekruide kip met een pittige sambal tomat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Panggang Kecap Tomat
geroosterde gekruide kip met een pittige sambal tomat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (750 gr)
200 ml water
2 eetl kecap manis
1 eetl asamwater
1 theel zout

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker

Sambal Tomat:
10 rode rawits
2 tomaten
1 eetl limoen, sap
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten en de rawits in stukjes.
Wrijf de kip in met de kecap, het asamwater, het zout en 100 ml water en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar. Kan ook in de oven (45 minuten).
Verhit in een pan 100 ml water samen met de bumbu en breng aan de kook. Meng dan de tomaten, de rawits, het zout en het limoensap erdoor.
Serveer de kip met de sambal.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080760