banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Woku Manado - stoofpotje van kip uit Manado

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Woku Manado
stoofpotje van kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1200 ml water
6 jeruk purut blaadjes
3 pandan blad
1 kunyit blad
1 tomaat
1 bosje kemangi
3 bosuitjes
 
Haluskan:
bumbu:
10 kemiri noten
9 sjalotjes
5 rode rawits
2 cm kunyit
2 cm jahe
2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 sereh stengels
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes en hak de tomaat fijn. Snijd de pandan en het kunyit blad in stukjes. Marineer de kip met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, de jeruk purut, het pandan blad, het kunyit blad en de tomaat en breng aan de kook. Voeg de kip toe en kook deze gaar. Dan de kemangi blaadjes toevoegen en meng goed en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690895