Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Woku Manado
stoofpotje van kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel limoensap
1200 ml water
6 jeruk purut blaadjes
3 pandan blad
1 kunyit blad
1 tomaat
1 bosje kemangi
3 bosuitjes
 
Haluskan:
bumbu:
10 kemiri noten
9 sjalotjes
5 rode rawits
2 cm kunyit
2 cm jahe
2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 sereh stengels
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes en hak de tomaat fijn. Snijd de pandan en het kunyit blad in stukjes. Marineer de kip met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, de jeruk purut, het pandan blad, het kunyit blad en de tomaat en breng aan de kook. Voeg de kip toe en kook deze gaar. Dan de kemangi blaadjes toevoegen en meng goed en serveer.
 

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573615