banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam woku di belanga - Kip gestoofd in een pot van aardewerk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam woku di belanga
Kip gestoofd in een pot van aardewerk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 prei
1/2 bosje citroenbasilicum (kemangi)
5 eetl. olie
1 kunyit blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
5 kemirinootjes
6 sjalotten
2 teentje knoflook
4 rode lomboks
8 rawits
1 serehstengel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de prei grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in de stoofpot de olie en fruit hierin de boemboe voor 4 minuten. Voeg dan de kip, het zout en het kunytiblad toe en bak dit alles nog voor 4 minuten. Dan het gerecht nog 15 minuten laten stoven (het vocht komt uit de kip). Vervolgens de prei en de citroenbasilicumblaadjes toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586601