Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Gule Kambing - zacht gekruid en gestoofd geitenvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gule Kambing
zacht gekruid en gestoofd geitenvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr geitenvlees
1 serehstengel, gekneusd
5 eetl. olie
1 kaneelstokje
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1 theel, anijszaad
1 theel, kardemom
7 kemirinoten
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
5 kruidnagels
1 theel, nootmuskaat
1 theel, witte peper
1 theel, zwarte peper
10 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
snijd het vlees in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kaneel en het vlees toe en bak dit ook nog 3 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel in 45 minuten zachtjes gaar stoven. Verwijder het kaneelstokje voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42429874