logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Saus Tomat
tomatensaus-ketchup

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tomaten
9 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 eetl palmsuiker
1 theel peper
1 theel zout
2 eetl azijn
500 ml water
1 eetl maizena, opgelost is wat water
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en blancheer de tomaten. Schep de tomaten eruit en pel deze. Laat 150 ml water achter. Pureer de tomaten, de knoflook en de sjalotjes met het water en zeef dit. Verhit het in een pan samen met de suiker, de peper en de azijn en breng aan de kook. Dan de maizena toevoegen en laat het indikken. Afgekoeld wordt de saus dikker. 
 

Add comment

Submit

who is online

We have 118 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392271