banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Saus Sambal - sambal saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Saus Sambal
sambal saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tomaten
9 teentjes knoflook
2 sjalotjes
3 eetl palmsuiker
1 theel peper
1 theel zout
2 eetl azijn
500 ml water
1 eetl maizena, opgelost is wat water
7 rode lomboks
8 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en blancheer de tomaten. Schep de tomaten eruit en pel deze. Laat 150 ml water achter. Pureer de tomaten, de knoflook, de rawits, de lomboks en de sjalotjes met het water en zeef dit. Verhit het in een pan samen met de suiker, de peper en de azijn en breng aan de kook. Dan de maizena toevoegen en laat het indikken. Afgekoeld wordt de saus dikker. 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40075014