banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sateh sisuk - Saté van slakken

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh sisuk
Saté van slakken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr slakken
425 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 eetl. olie
1 eetl. limoensap
1 eetl. gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak,
satéstokjes

Haluskan:
boemboe:
10 rode rawits
5 kemirinootjes
3 kruidnagels,
5 tabia bun
1 eetl. trasi Lombok bakar
10 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3 gerookte rode lomboks
7 rawits
3 cm kencur

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dan de boemboe met de kokosmelk en het limoensap , de palmsuiker en het zout. Rijg de slakken eerst aan de stokjes en marineer deze dan voor 30 minuten in het boemboe/kokosmelk mengsel.
Rooster vervolgens de slakken boven een houtkoolvuurtje gaar en serveer hier de marinade bij die zachtjes tot een saus in gekookt. .
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690686