Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Garang asem ceker - gestoomde gekruide kipklauwtjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Garang asem ceker
gestoomde gekruide kipklauwtjes


Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kip klauwtjes
2 sereh
2 salam blaadjes
3 cm jahe
1/2 eetl zout
7 beliming wuluh (sterfruit)
15 groene tomaten
200 ml water
bananenbladeren
biteng

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
9 groene rawits
1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
3 kemiri nootjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sereh en de jahe in plakjes, snijd de tomaten in stukjes en de belimbing in dunne plakjes en de salam in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de bumbu met de kip en laat dit 30 minuten intrekken. Vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar mengen.
Verpak de klauwtjes in bananenblad als een pakketje en zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom vervolgens de pakketjes in 45 minuten gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455732