Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Garang Asem Kudus - in bananenblad gestoomde kip uit Kudus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Garang Asem Kudus
in bananenblad gestoomde kip uit Kudus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
8 belimbing wuluh
4 groene tomaten
8 rode lomboks
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
1/2 theel peper
8 sjalotjes
7 teentjes knoflook
8 bananen blad
biteng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukjes. Snijd de belimbing, de tomaten, de lomboks, de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verdeel het over de bananen bladeren. Vouw het op als een pakketje en zet de uiteinden vast met biteng. Stoom de kip dan in 45 minuten gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436198