Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Garang Asem Kudus - in bananenblad gestoomde kip uit Kudus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Garang Asem Kudus
in bananenblad gestoomde kip uit Kudus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
8 belimbing wuluh
4 groene tomaten
8 rode lomboks
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
1/2 theel peper
8 sjalotjes
7 teentjes knoflook
8 bananen blad
biteng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukjes. Snijd de belimbing, de tomaten, de lomboks, de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verdeel het over de bananen bladeren. Vouw het op als een pakketje en zet de uiteinden vast met biteng. Stoom de kip dan in 45 minuten gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912129