banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Garang Asem Kudus - in bananenblad gestoomde kip uit Kudus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Garang Asem Kudus
in bananenblad gestoomde kip uit Kudus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
8 belimbing wuluh
4 groene tomaten
8 rode lomboks
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
1/2 theel peper
8 sjalotjes
7 teentjes knoflook
8 bananen blad
biteng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 16 stukjes. Snijd de belimbing, de tomaten, de lomboks, de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verdeel het over de bananen bladeren. Vouw het op als een pakketje en zet de uiteinden vast met biteng. Stoom de kip dan in 45 minuten gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 375 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40071475