1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Itik
gestoofde eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
1 serehstengel
5 jeruk purut blaadjes
3 theel. asem
zout naar smaak
500 ml water
75 ml olie

Haluskan:
boemboe:
9 sjalotjes
5 groene lomboks
4 groene rawits
3 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
10 kemirinootjes
1/2 theel witte peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de eend in stukken. Pof eerst de kemirinoten en wrijf of maal deze samen met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de sereh en de jerut purut blaadjes voor 3 minuten. Voeg dan de eend en het water toe en stoof dit voor 30-40 minuten. Dan de asem toevoegen en nog 5 minuten laten stoven.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774171