1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Itik
gestoofde eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
1 serehstengel
5 jeruk purut blaadjes
3 theel. asem
zout naar smaak
500 ml water
75 ml olie

Haluskan:
boemboe:
9 sjalotjes
5 groene lomboks
4 groene rawits
3 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
10 kemirinootjes
1/2 theel witte peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de eend in stukken. Pof eerst de kemirinoten en wrijf of maal deze samen met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de sereh en de jerut purut blaadjes voor 3 minuten. Voeg dan de eend en het water toe en stoof dit voor 30-40 minuten. Dan de asem toevoegen en nog 5 minuten laten stoven.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566