1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Itik
gestoofde eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
1 serehstengel
5 jeruk purut blaadjes
3 theel. asem
zout naar smaak
500 ml water
75 ml olie

Haluskan:
boemboe:
9 sjalotjes
5 groene lomboks
4 groene rawits
3 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
10 kemirinootjes
1/2 theel witte peper

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de eend in stukken. Pof eerst de kemirinoten en wrijf of maal deze samen met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de sereh en de jerut purut blaadjes voor 3 minuten. Voeg dan de eend en het water toe en stoof dit voor 30-40 minuten. Dan de asem toevoegen en nog 5 minuten laten stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258165