banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gulai Welie - in kokosmelk gestoofde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Welie
in kokosmelk gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
100 gr geraspte kokos
200 ml dikke kokosmelk (kental)
800 ml dunne kokosmelk (encer)
2 eetl asamwater
2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 serai/sereh/citroengras

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Rooster de kokos droog in een pan en wrijf of maal het daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de dunne kokosmelk samen met de kip, de geroosterde kokos en de bumbu en breng aan de kook. Dan het asamwater, het zout en de dikke kokosmelk toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 342 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40071434