1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr mals rundvlees
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel goela djawa
1 theel zout
1 1/2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
2 eetl olie
saté-stokjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine dobbeltsteentjes. Wrijf of maal de overige ingrediënten tot een marinade. Meng het vlees met de marinade en laat dit 2 uur intrekken. Rijg het vlees aan de pennen en rooster het daarna langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795