1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr mals rundvlees
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel goela djawa
1 theel zout
1 1/2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
2 eetl olie
saté-stokjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine dobbeltsteentjes. Wrijf of maal de overige ingrediënten tot een marinade. Meng het vlees met de marinade en laat dit 2 uur intrekken. Rijg het vlees aan de pennen en rooster het daarna langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806