Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sateh manis 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh manis 2
saté van rundvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr mals rundvlees
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel goela djawa
1 theel zout
2 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
2 eetl olie
saté-stokjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine dobbeltsteentjes. Wrijf of maal de overige ingrediënten tot een marinade. Meng het vlees met de marinade en laat dit 2 uur intrekken. Rijg het vlees aan de pennen en rooster het daarna langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857