banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sateh manis jawa
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh manis jawa

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlende
4 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 eetl geraspte kokos
2 theel sambal manis

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
8 eetl ketjap manis
1 limoen (sap)
4 sjalotten

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Meng de palmsuiker, de kokos en de sambal goed door elkaar en laat het vlees hierin 3 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze bruin en gaar boven een houtskoolvuurtje. Bestrijk het vlees tijdens het roosteren regelamtig met de marinade. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn. Serveer de sateh met het sausje
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 34 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979095