Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan Bogor
Zoetzuur van gemengde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:     
3 wortelen
2 komkommers
2 zoete aardappelen
200 gr papaya
2 bengkwang (yam beans)
6 witte-koolbladeren
100 ml witte azijn
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
100 gr gedroogde garnalen
500 ml gekookt water
5 rode lomboks
100 gr suiker

Taburan:
garnering:
7 eetl vers gebakken vliespinda's

Cara membuat:      
Bereiding:
Snijd de wortelen en de papaya julienne, de komkommer in plakjes, de kool in reepjes en de bengkwang en de aardappelen in blokjes. Week de garnalen voor 30 minuten in het water en laat het daarna uitlekken. Wrijf of maal de garnalen samen met de lomboks en de suiker fijn tot een pasta. Meng de paste met het weekwater, de azijn en het zout. Schep de groenten erdoor en laat dit 12 uur intrekken. Strooi de pinda's erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 726 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906413