1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asinan Bogor
Zoetzuur van gemengde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:     
3 wortelen
2 komkommers
2 zoete aardappelen
200 gr papaya
2 bengkwang (yam beans)
6 witte-koolbladeren
100 ml witte azijn
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
100 gr gedroogde garnalen
500 ml gekookt water
5 rode lomboks
100 gr suiker

Taburan:
garnering:
7 eetl vers gebakken vliespinda's

Cara membuat:      
Bereiding:
Snijd de wortelen en de papaya julienne, de komkommer in plakjes, de kool in reepjes en de bengkwang en de aardappelen in blokjes. Week de garnalen voor 30 minuten in het water en laat het daarna uitlekken. Wrijf of maal de garnalen samen met de lomboks en de suiker fijn tot een pasta. Meng de paste met het weekwater, de azijn en het zout. Schep de groenten erdoor en laat dit 12 uur intrekken. Strooi de pinda's erover en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36097113