1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asinan Jakarta
ingelegde groenten uit Jakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr sla
150 gr sawi asin (gezouten kool)
50 gr bieslook
150 gr komkommer
100 gr kool
100 gr tauge
200 gr tahu
 
Bahan saus:
ingrediënten saus:
500 ml water
100 gr palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
150 gr pinda's
2 rode lomboks
1 rode rawit
25 gr ebi
2 theel azijn
1/2 theel zout
50 gr suiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 1 cm en stoom deze gaar. Snijd de sla in stukken, de sawi in plakjes, de komkommer in stukjes, de kool in dunne plakjes/reepjes en de bieslook in stukjes. Meng de groenten en de tahu door elkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een smeuige massa. Verhit in een pan het water samen met de palmsuiker en de bumbu. Breng aan de kook en laat daarna afkoelen. Giet de saus daarna over de groenten en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999