banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Asinan Jakarta - ingelegde groenten uit Jakarta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asinan Jakarta
ingelegde groenten uit Jakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr sla
150 gr sawi asin (gezouten kool)
50 gr bieslook
150 gr komkommer
100 gr kool
100 gr tauge
200 gr tahu
 
Bahan saus:
ingrediënten saus:
500 ml water
100 gr palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
150 gr pinda's
2 rode lomboks
1 rode rawit
25 gr ebi
2 theel azijn
1/2 theel zout
50 gr suiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 1 cm en stoom deze gaar. Snijd de sla in stukken, de sawi in plakjes, de komkommer in stukjes, de kool in dunne plakjes/reepjes en de bieslook in stukjes. Meng de groenten en de tahu door elkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een smeuige massa. Verhit in een pan het water samen met de palmsuiker en de bumbu. Breng aan de kook en laat daarna afkoelen. Giet de saus daarna over de groenten en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40074643