Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Asinan Jakarta - ingelegde groenten uit Jakarta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan Jakarta
ingelegde groenten uit Jakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr sla
150 gr sawi asin (gezouten kool)
50 gr bieslook
150 gr komkommer
100 gr kool
100 gr tauge
200 gr tahu
 
Bahan saus:
ingrediënten saus:
500 ml water
100 gr palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
150 gr pinda's
2 rode lomboks
1 rode rawit
25 gr ebi
2 theel azijn
1/2 theel zout
50 gr suiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 1 cm en stoom deze gaar. Snijd de sla in stukken, de sawi in plakjes, de komkommer in stukjes, de kool in dunne plakjes/reepjes en de bieslook in stukjes. Meng de groenten en de tahu door elkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een smeuige massa. Verhit in een pan het water samen met de palmsuiker en de bumbu. Breng aan de kook en laat daarna afkoelen. Giet de saus daarna over de groenten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030291