Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gang Garee Gai - matsaman kip curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gang Garee Gai
matsaman kip curry
Ingrediënten:
500 gr kippenpoten
300 ml dunne kokosmelk
400 ml water
4 aardappelen
5 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl gele curry pasta (zie recept)
1 eetl zout
100 gr palmsuiker

Garnering:
koriander blaadjes

Bereiding:
Maak de kippenpoten schoon. Snijd de aardappelen in blokjes van 4-5 cm. Verhit in een wok de kokosmelk en meng hierdoor de curry pasta en breng het aan de kook. Voeg vervolgens de kippenpoten, dan het water, de suiker, het zout, de nam pla en kook het zachtjes voor 30 minuten. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel zachtjes voor 30 minuten laten sudderen. Garneer het met grof gehakte korianderblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41240126