logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gang Fuk Thong
pompoen curry
ingrediënten:
100 gr gele pompoem
75 gr. varkensgehakt / half om half
2 eetl gele curry pasta (zie recept)
150 ml kokosmelk
100 ml water
1 eetl rietsuiker
2 eetl lichte sojasaus
3 teentjes knoflook
2 eetl olie

bereiding:
Snijd de pompoen in stukjes. Snijd de knoflook fijn en maak balletjes van het gehakt. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook voor een paar seconden. Voeg dan de kokosmelk en de currypasta toe en roer dit goed.
Vervolgens het vlees, de pompoen, de suiker, de sojasau en het water toevoegen en laat dit alles zachtjes voor een paar minuten sudderen totdat alles gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 40 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154638