Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gang Massaman Mu - gele varkenscurry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gang Massaman Mu
gele varkenscurry


Ingrediënten:
100 gr varkensvlees
4 aardappelen
3 eetl gele curry pasta (zie recept)
250 ml kokosmelk
2 eetl palmsuiker
4 eetl vissaus
1 theel zout
200 ml water

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de aardappelen in kleine blokjes.
Verhit in een pan de kokosmelk met de curry pasta voor 30 seconden. Voeg
dan het vlees, de palmsuiker, het zout, het water en de vissaus toe. Dan
de aardappelen toevoegen het het geheel 20 minuten laten sudderen totdat
de aardappelen gaar zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396