Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Gang Mu Tay Po - ananas en varkensvlees curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gang Mu Tay Po
ananas en varkensvlees curry


ingrediënten:
100 gr buikspek
2 eetl rode curry pasta (zie recept)
200 ml santen
200 ml water
1 theel asam + 50 ml water gemengd
2 eetl palsmuiker
2 eetl vissaus
25 gr ananas
20 gr sperziebonen

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de ananas en de sperziebonen in kleine stukjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de cury pasta toe. Dan het vlees toevoegen en beetje bij beetje water toevoegen totdat dit gebruikt is. Vervolgens de vissaus, het asamwater en de plamsuiker toevoegen en dit voor 4 minuten koken. Dan de sperziebonen en de ananas toevoegen en dit 2 minuten verwarmen, serveer

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906042