zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Serabi talas saus durian - pannenkoekjes met durian saus
- Sambal Terasi - sambal van trasi
- Sambal Badjak - een wat zoete, maar scherpe sambal
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
- Gule Telor - Eieren in een pittige saus
- Tarbot met bosuitjes en gember
- Sambal Goreng Sama Bunci - pittige sperziebonen met kippenlevertjes
- Empal Sapi Klapper
- Pupuk ratu - Gestoomd gekruid ei
- Bihun Goreng Kuning - gebakken gele mihoen
Gang Mu Tay Po - ananas en varkensvlees curry


Gang Mu Tay Po
ananas en varkensvlees curry
ingrediënten:
100 gr buikspek
2 eetl rode curry pasta (zie recept)
200 ml santen
200 ml water
1 theel asam + 50 ml water gemengd
2 eetl palsmuiker
2 eetl vissaus
25 gr ananas
20 gr sperziebonen
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de ananas en de sperziebonen in kleine stukjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de cury pasta toe. Dan het vlees toevoegen en beetje bij beetje water toevoegen totdat dit gebruikt is. Vervolgens de vissaus, het asamwater en de plamsuiker toevoegen en dit voor 4 minuten koken. Dan de sperziebonen en de ananas toevoegen en dit 2 minuten verwarmen, serveer
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.