Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gang Mu Tay Po - ananas en varkensvlees curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gang Mu Tay Po
ananas en varkensvlees curry


ingrediënten:
100 gr buikspek
2 eetl rode curry pasta (zie recept)
200 ml santen
200 ml water
1 theel asam + 50 ml water gemengd
2 eetl palsmuiker
2 eetl vissaus
25 gr ananas
20 gr sperziebonen

bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de ananas en de sperziebonen in kleine stukjes. Verhit in een wok de kokosmelk en voeg de cury pasta toe. Dan het vlees toevoegen en beetje bij beetje water toevoegen totdat dit gebruikt is. Vervolgens de vissaus, het asamwater en de plamsuiker toevoegen en dit voor 4 minuten koken. Dan de sperziebonen en de ananas toevoegen en dit 2 minuten verwarmen, serveer

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 29 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025169