banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Hatis Sapi Keluak - stoofpotje met runderlever
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Hatis Sapi Keluak
stoofpotje met runderlever

Bahan-bahan:
ingrediënten;
500 gr runderlever
2 cm laos
200 gr aardappelen
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 salam blad
3 rode lomboks
15 peteh bonen
1 eetl asam water
400 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
2 keluak/kluwek
1/2 theel trassi
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in 2x2 cm stukjes. Snijd de aardappelen in blokjes en de lomboks in schuine ringen. Rasp de laos. Week eerst de kluwek in heet water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Halveer de peteh bonen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de peteh bonen toe en meng. Vervolgens de lever toevoegen en roer totdat de lever van kleur vandert. Dan de aardappelen, het zout, de palmsuiker en het asamwater toevoegen en meng. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en kook het geheel langzaam gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564631