banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Kreni - Gehaktballetjes in mild gekruide kokossaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Kreni
Gehaktballetjes in mild gekruide kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
2 eieren
1 theel, witte peper
zout naar smaak
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm laos, gekneusd
3 eetl. olie
3 salam blad
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 theel gula jawa (palmsuiker)
water

Cara membuat:
Bereiding:
Meng het gehakt met de peper, het zout en de eieren tot een homogene massa en vorm van deze massa kleine balletjes. Kook de balletjes voor 5 minuten in water en laat deze daarna uitlekken. Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten, de lomboks en de knoflook zachtjes voor 3 minuten. Voeg dan de salam en de laos toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan de palmsuiker, het zout, de kokosmelk en de gehaktballetjes toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690774