banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Afritadang baboy - gebakken varkensvlees in tomatensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Afritadang baboy
gebakken varkensvlees in tomatensaus
Ingrediënten:
450 gr vakrkensvlees
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
1 ui
125 ml tomatensaus
125 ml water
2 teentjes knoflook
2 eetl olie
1 eetl patis*
1 rode paprika
2 aardappelen
2 eetl paneermeel of maïzena

Bereiding:
Snijd het vlees in vier plakken. Snijd de ui in dunne plakjes en de knoflook fijn. Snijd de parika in dunne reepjes en de aardappelen in vieren.
Wrijf het vlees in met peper en zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een koekepan de olie en bak het vlees lichtbruin. Giet de overtollige olie af. Voeg de knoflook, de ui, de tomatensaus, het water en de patis toe en laat dit 35 minuten afgedekt zachtjes stoven totdat het vlees gaar is. Dan de aardappelen en de paprika toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes stoven totdat de aardappelen gaar zijn. Meng zoveel paneermeel/maïzena daarna door het vocht om de saus te binden.

* patis is een heldere amberkleurige saus gemaakt gefermenteerde vis/garnalen. Kan vervangen worden door Nam Pla (vissaus)
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37601841