Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Kari - gekruide groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Kari
gekruide groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr kool
225 gr kouseband
1 kleine aubergine
1 wortel
2 aardappelen
1/2 theel ketumbar
1 cm laos
1/2 theel jinten
3 cm kunyit
500 ml kokosmelk
zout naar smaak
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool fijn, de kouseband in stukjes en de aardappelen, de aubergine en de wortel in stukjes. Wrijf of maal de kunyit, de laos, de jinten en de ketumbar fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de wortel en de aardappelen samen met de helf van de kokosmelk. Voeg dan het zout toe en laats dit 10 minuten zachtjes koken. Dan de overige groenten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de groenten gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065622