banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sayur Kari - gekruide groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Kari
gekruide groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr kool
225 gr kouseband
1 kleine aubergine
1 wortel
2 aardappelen
1/2 theel ketumbar
1 cm laos
1/2 theel jinten
3 cm kunyit
500 ml kokosmelk
zout naar smaak
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool fijn, de kouseband in stukjes en de aardappelen, de aubergine en de wortel in stukjes. Wrijf of maal de kunyit, de laos, de jinten en de ketumbar fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de wortel en de aardappelen samen met de helf van de kokosmelk. Voeg dan het zout toe en laats dit 10 minuten zachtjes koken. Dan de overige groenten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de groenten gaar zijn.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40436595