1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur kare
groenten-vlees sajoer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpoulet of kippepoulet
50 gr soe-oen
4 aardappelen
1/4 savoyekool
2 winterwortelen
200 gr sperziebonen
1500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl citroensap
1 theel citroenrasp
zout naar smaak
suiker
4 el olie

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi
2 sjalotten
1 serehstengel
3 teentjes knoflook
4 kemiries
1 rode lombok
3 cm laos
2 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketoembar

Cara membuat:
Bereiding:
Voeg het vlees toe aan de kokosmelk en breng dit aan de kook. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dit dan toe aan het vlees. Snijd de aardappelen in blokjes en de kool in reepjes, de sperzieboontjes in stukjes en de wortelen in dunne reepjes en voeg dit samen met de citroenrasp toe aan het vlees. Stoof de groenten gaar. Voeg dan de soe-oen toe en breng op smaak met de citroensap

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645