banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sayur kare - groenten-vlees sajoer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur kare
groenten-vlees sajoer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpoulet of kippepoulet
50 gr soe-oen
4 aardappelen
1/4 savoyekool
2 winterwortelen
200 gr sperziebonen
1500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl citroensap
1 theel citroenrasp
zout naar smaak
suiker
4 el olie

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi
2 sjalotten
1 serehstengel
3 teentjes knoflook
4 kemiries
1 rode lombok
3 cm laos
2 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketoembar

Cara membuat:
Bereiding:
Voeg het vlees toe aan de kokosmelk en breng dit aan de kook. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dit dan toe aan het vlees. Snijd de aardappelen in blokjes en de kool in reepjes, de sperzieboontjes in stukjes en de wortelen in dunne reepjes en voeg dit samen met de citroenrasp toe aan het vlees. Stoof de groenten gaar. Voeg dan de soe-oen toe en breng op smaak met de citroensap
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 244 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39818937