banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur kare
groenten-vlees sajoer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpoulet of kippepoulet
50 gr soe-oen
4 aardappelen
1/4 savoyekool
2 winterwortelen
200 gr sperziebonen
1500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl citroensap
1 theel citroenrasp
zout naar smaak
suiker
4 el olie

Haluskan:
boemboe:
1 theel trassi
2 sjalotten
1 serehstengel
3 teentjes knoflook
4 kemiries
1 rode lombok
3 cm laos
2 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketoembar

Cara membuat:
Bereiding:
Voeg het vlees toe aan de kokosmelk en breng dit aan de kook. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dit dan toe aan het vlees. Snijd de aardappelen in blokjes en de kool in reepjes, de sperzieboontjes in stukjes en de wortelen in dunne reepjes en voeg dit samen met de citroenrasp toe aan het vlees. Stoof de groenten gaar. Voeg dan de soe-oen toe en breng op smaak met de citroensap
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36640039