visdeeg met tahu/tofu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
225 gr visfilets forel/makreel (ikan belida/ikan gabus)
225 ml water
zout naar smaak
225 gr tapiocameel
1 blok tahu/tofu
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd eerst de vis zeer fijn en meng dit vervolgens met het water en het zout. Laat het mengsel 1 uurtje staan en meng dan het tapiocameel erdoor zodat een glad deeg gevormd wordt. Snijd de tahu/tofu in plakjes en snijd deze plakjes diagonaal. Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de tahu/tofu eerst goudbruin en laat het daarna afkoelen en uitlekken op keukenpapier. Bedek vervolgens deze tahu/tofu met een laagje visdeeg en frituur het geheel opnieuw.
ingrediënten:
225 gr visfilets forel/makreel (ikan belida/ikan gabus)
225 ml water
zout naar smaak
225 gr tapiocameel
1 blok tahu/tofu
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd eerst de vis zeer fijn en meng dit vervolgens met het water en het zout. Laat het mengsel 1 uurtje staan en meng dan het tapiocameel erdoor zodat een glad deeg gevormd wordt. Snijd de tahu/tofu in plakjes en snijd deze plakjes diagonaal. Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de tahu/tofu eerst goudbruin en laat het daarna afkoelen en uitlekken op keukenpapier. Bedek vervolgens deze tahu/tofu met een laagje visdeeg en frituur het geheel opnieuw.