banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Mihoen goreng
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mihoen
200 gr kipfilet
200 gr garnalen
4 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 prei
100 gr peultjes
1 paksoy
peper en zout naar smaak
100 ml olie
1 bos selderij
2 eetl ketjap manis

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mihoen gaar in ruim kokend water met 1 eetlepel zout. Giet vervolgens de mihoen af en roere de helft de olie er doorheen. Laat dan de minhoen afkoelen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes, de prei en de paksoy in fijne reepjes. Hak dan de selderij fijn. Vervolgens de konflook en de sjalotten fijnsnipperen en fruit deze in een wok/wadjan met wat olie.
Voeg de kipfilet toe en laat dit even doorbaken samen met de fijngesneden prei. Voeg dan de peultjes toe en daarna de paksoy en de mie. Even doorbakken. Op smaak brengen met de ketjap, peper en zout. Voeg als laatste de garnalen en de gehakte selderij toe.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251367