Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Bahan-bahan: ingrediënten: 500 gr mihoen 200 gr kipfilet 200 gr garnalen 4 teentjes knoflook 3 sjalotten 1 prei 100 gr peultjes 1 paksoy peper en zout naar smaak 100 ml olie 1 bos selderij 2 eetl ketjap manis
Cara membuat: bereiding: Kook de mihoen gaar in ruim kokend water met 1 eetlepel zout. Giet vervolgens de mihoen af en roere de helft de olie er doorheen. Laat dan de minhoen afkoelen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes, de prei en de paksoy in fijne reepjes. Hak dan de selderij fijn. Vervolgens de konflook en de sjalotten fijnsnipperen en fruit deze in een wok/wadjan met wat olie. Voeg de kipfilet toe en laat dit even doorbaken samen met de fijngesneden prei. Voeg dan de peultjes toe en daarna de paksoy en de mie. Even doorbakken. Op smaak brengen met de ketjap, peper en zout. Voeg als laatste de garnalen en de gehakte selderij toe.
Gegevens
Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda