Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
1 Comment
Mihoen goreng

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Mihoen goreng
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mihoen
200 gr kipfilet
200 gr garnalen
4 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 prei
100 gr peultjes
1 paksoy
peper en zout naar smaak
100 ml olie
1 bos selderij
2 eetl ketjap manis

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mihoen gaar in ruim kokend water met 1 eetlepel zout. Giet vervolgens de mihoen af en roere de helft de olie er doorheen. Laat dan de minhoen afkoelen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes, de prei en de paksoy in fijne reepjes. Hak dan de selderij fijn. Vervolgens de konflook en de sjalotten fijnsnipperen en fruit deze in een wok/wadjan met wat olie.
Voeg de kipfilet toe en laat dit even doorbaken samen met de fijngesneden prei. Voeg dan de peultjes toe en daarna de paksoy en de mie. Even doorbakken. Op smaak brengen met de ketjap, peper en zout. Voeg als laatste de garnalen en de gehakte selderij toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932458