1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Mihoen goreng
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mihoen
200 gr kipfilet
200 gr garnalen
4 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 prei
100 gr peultjes
1 paksoy
peper en zout naar smaak
100 ml olie
1 bos selderij
2 eetl ketjap manis

Cara membuat:
bereiding:
Kook de mihoen gaar in ruim kokend water met 1 eetlepel zout. Giet vervolgens de mihoen af en roere de helft de olie er doorheen. Laat dan de minhoen afkoelen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes, de prei en de paksoy in fijne reepjes. Hak dan de selderij fijn. Vervolgens de konflook en de sjalotten fijnsnipperen en fruit deze in een wok/wadjan met wat olie.
Voeg de kipfilet toe en laat dit even doorbaken samen met de fijngesneden prei. Voeg dan de peultjes toe en daarna de paksoy en de mie. Even doorbakken. Op smaak brengen met de ketjap, peper en zout. Voeg als laatste de garnalen en de gehakte selderij toe.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

who is online

We hebben 458 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449