banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 1 Comment
Urap - groenten met geraspte kokos

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Urap
groenten met geraspte kokos
Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr sperzieboontjes
200 gr taugé
1 kleine spitskool
1 komkommer
3 teentjes knoflook
3 sjalotten
3 rode lomboks
4 cm kunyit (kurkuma)
2 theel trassi
1 theel asem
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zout
150 gr geraspte kokos
5 jeruk purutblaadjes
2 salamblaadjes
1/2 limoen (sap)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de boontje in stukken en de kool in dunne reepjes. Ontpit de komkommer en snijd deze in reepjes. Blancheer de boontjes, de tauge en de kool en laat deze uitlekken. Meng het vervolgens met de komkommer.
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Wrijf de kunyit fijn en meng dit alles met de asem, de trassi, het zout en de suiker. Verhit een wok/wadjan en rooster de kokos met de salam en de jerut purut voor 3 minuten. Dan de boemboe toevoegen en dit doorbakken totdat de kokos goudbruin is geworden. Meng het mengsel door de groenten en besprenkel het met de limoensap.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570460