logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Plecing Kangkung
Waterspinazie met sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kangkung (anders 300 gr spinazie)
water

bahan-bahan sambal:
ingrediënten sambal:
6 sjalotten
11 rawits
3 theel. trasi bakar
1 theel. zout
5 eetl. olie
3 limoenen (sap)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de rawits, het zout en de trassi fijn tot een pasta. Meng dit met het limoensap en de olie. Snijd het blad van de kangkung en de jonge stelen vrij grof. Verhit in een pan ruim water en kook daarin de kangkung voor 5 minuten. Giet het af en laat het uitlekken. Serveer de kangkung met de sambal (apart of gemengd).

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176069