zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Plecing Selada Air - waterkers met sambalsaus


Plecing Selada Air
waterkers met sambalsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten;
3 bosjes selada air / slanke of witte waterkers
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 limoen, sap
50 ml water
5 eetl olie
water
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
1 theel trasi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 cm kencur
1 tomaat
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de waterkers gaar. Giet af en laat uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Roer het limoensap erdoor en schep de saus over de waterkers.
waterkers met sambalsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten;
3 bosjes selada air / slanke of witte waterkers
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 limoen, sap
50 ml water
5 eetl olie
water
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
1 theel trasi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 cm kencur
1 tomaat
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de waterkers gaar. Giet af en laat uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Roer het limoensap erdoor en schep de saus over de waterkers.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.