Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Plecing Selada Air - waterkers met sambalsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Plecing Selada Air
waterkers met sambalsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
3 bosjes selada air / slanke of witte waterkers
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 limoen, sap
50 ml water
5 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
1 theel trasi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 cm kencur
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de waterkers gaar. Giet af en laat uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Roer het limoensap erdoor en schep de saus over de waterkers.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219