Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Plecing Selada Air - waterkers met sambalsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Plecing Selada Air
waterkers met sambalsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
3 bosjes selada air / slanke of witte waterkers
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 limoen, sap
50 ml water
5 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
1 theel trasi
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 cm kencur
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de waterkers gaar. Giet af en laat uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Roer het limoensap erdoor en schep de saus over de waterkers.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 362 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906173