Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Podomoro - gestoofde spinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Podomoro
gestoofde spinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bos kangkung (anders spinazie)
3 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
1/2 limoen (sap)

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinoten
1/2 theel, ketumbar
6 sjalotjes,
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de spinazie/kangkung schoon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de sereh en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung/spinazie toe met het zout, het limoensap en de kokosmelk en stoof het geheel nog 3 minuten.
Verwijder de sereh en de laos voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925215