Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Podomoro - gestoofde spinazie
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Podomoro
gestoofde spinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bos kangkung (anders spinazie)
3 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
1/2 limoen (sap)

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinoten
1/2 theel, ketumbar
6 sjalotjes,
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de spinazie/kangkung schoon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de sereh en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung/spinazie toe met het zout, het limoensap en de kokosmelk en stoof het geheel nog 3 minuten.
Verwijder de sereh en de laos voor het serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812303