Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bistek Tagalog - gebakken biefstuk op Tagalogse wijze

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bistek Tagalog
gebakken biefstuk op Tagalogse wijze

Ingrediënten:
500 gr biefstuk / rosbief
12 kalamansi, sap
4 eetl olie
1 ui
4 eetl kecap manis
125 ml water
3 aardappel
olie

Bereiding:

Snijd de aardappelen in partjes en bak deze in de olie goudbruin en gaar. Snijd het vlees in dunne plakken en marineer deze voor 30 minuten in het sap. Snijd de uit in ringetjes. Verhit in een pan de olie en bak de uien goudbruin en schep deze uit de pan. Laat het vlees uitlekken en voeg dit toe aan de olie en bak het in 2-3 minuten bruin. Dan het sap, de kecap, de uien en het water toevoegen en nog 2 minuten laten sudderen. Serveer het vlees met de aardappelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 371 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108141