Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Caldereta - gevulde rundvlees stoofschotel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Caldereta
gevulde rundvlees stoofschotel

Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
500 gr varkens lever
2 chorizo worstjes
4 eetl olijf olie
1500 ml water
4 sjalotten
11 teentjes knoflook
340 ml tomaten op sap
5 eetl azijn
250 gr gerapste kaas
2 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
1 theel peper
2 aardappelen
2 wortelen
1 rode lomboks
200 gr erwten
100 gr olijven

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes, de aardappelen in blokjes, de wortelen in plakjes, de worstjes in schuin afgesneden plakjes, de lombok in dunne reepjes en de olijven in plakjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak het vlees ronduim bruin en schep deze uit de pan. Verhit een stoofpan en voeg het vlees, de sjalotten en het water toe en laat het zachtjes sudderen. Rooster de lever voor 10 minuten en hak deze daarna fijn.


Verhit de olie in een koekepan en bak de chorizo aan beide zijden voor 4 minuten en schep deze uit de pan. Voeg de knoflook en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de lever, de tomaten, de azijn, de kaas, het zout, de palmsuiker en de peper toe en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg het mengsel toe aan het vlees en laat dit 30 minuten sudderen.


Dan de aardappelen en de wortels toevoegen en het geheel laten sudderen totdat alles gaar is en de saus is ingedikt. Meng dan de chorizo, de lombok, de erwten en de olijven erdoor en laats deze warm worden. Serveer het met rijst.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025245