banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Caldereta - gevulde rundvlees stoofschotel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Caldereta
gevulde rundvlees stoofschotel

Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
500 gr varkens lever
2 chorizo worstjes
4 eetl olijf olie
1500 ml water
4 sjalotten
11 teentjes knoflook
340 ml tomaten op sap
5 eetl azijn
250 gr gerapste kaas
2 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
1 theel peper
2 aardappelen
2 wortelen
1 rode lomboks
200 gr erwten
100 gr olijven

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes, de aardappelen in blokjes, de wortelen in plakjes, de worstjes in schuin afgesneden plakjes, de lombok in dunne reepjes en de olijven in plakjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak het vlees ronduim bruin en schep deze uit de pan. Verhit een stoofpan en voeg het vlees, de sjalotten en het water toe en laat het zachtjes sudderen. Rooster de lever voor 10 minuten en hak deze daarna fijn.


Verhit de olie in een koekepan en bak de chorizo aan beide zijden voor 4 minuten en schep deze uit de pan. Voeg de knoflook en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de lever, de tomaten, de azijn, de kaas, het zout, de palmsuiker en de peper toe en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg het mengsel toe aan het vlees en laat dit 30 minuten sudderen.


Dan de aardappelen en de wortels toevoegen en het geheel laten sudderen totdat alles gaar is en de saus is ingedikt. Meng dan de chorizo, de lombok, de erwten en de olijven erdoor en laats deze warm worden. Serveer het met rijst.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303202