banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Estofado - stoofschotel van varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Estofado
stoofschotel van varkensvlees

Ingrediënten:
150 gr suiker
250 ml azijn
8 eetl kecap manis
250 ml water
4 eetl olie
1 bol knoflook
1000 gr varkensvlees
1 wortel
3 bananen (kleine bakbananen)
1 laurier blad

garnering:
1 lenteui

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken en de kneus de teentjes knoflook. Snijd de wortel in plakjes. Snijd de bananen in 5 cm schuin gesneden lange stukjes. Meng de suiker, de azijn, de kecap en het water.
Verhit in een pan de 2 eetl olie en fruit de knoflook voor 3 minuten en schep deze uit de pan. Voeg dan de rest van de olie toe gevolgd door het vlees en bak dit rondom bruin.
Dan het azijnmengsel toevoegen en als het kookt het vuur laag zetten. Niet roeren. Voeg het laurierblad toe en laat het zachtjes 20 minuten sudderen. Dan de wortel toevoegen en na 5 minuten de bananen. Laat het zachtjes sudderen totdat de wortel en de bananen zacht zijn en garneer het vervolgens met gehakte lenteui.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073436