banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Humba - Buikspek met kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Humba
Buikspek met kruidige saus


Ingrediënten:
1500 gr buikspek
7 teentjes knoflook
150 ml witte azijn
4 eetl kecap manis
250 gr palmsuiker
2 eetl gezouten zwarte bonen
1 theel peper
2 salam blaadjes
2 ster anijs
4 eetl pinda’s
2000 ml water

bereiding:
Leg in een pan het buikspek en vul de pan met het water totdat het vlees onder staat. Laat het geheel tenminste 10 minuten koken. Schep het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Meng de overige ingrediënten goed door elkaar en roer dit totdat de palmsuiker is opgelost (marinade). Snijd het vlees in dikke plakken en meng dit door de gemaakt marinade en laats dit tenminste 12 uur intrekken. Verwijder het gestolde vet van het kookvocht. Leg het vlees met de marinade weer terug in de pan en laat het 3 uur zachtjes koken totdat het vlees gaar is geworden. Schep het vlees uit de pan, verwijder de salamblaadjes en laat het vocht verder indikken tot een saus en giet dit over het vlees en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291214