banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Pindang Iga Sapi Bakar - spareribs in een kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang Iga Sapi Bakar
spareribs in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr spareribs (rund)
1 citroen, sap
1 theel zout
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
2 rode tomaten
2 theel asem
3 eetl kecap manis
1/2 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
2000 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
8 groene lomboks
3 rode lomboks
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spareribs in stukken en marineer deze met het zout en het citroensap en laat dit 15 minuten intrekken. Rooster dan de spareribs boven een houtskoolvuurtje goudbruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de spareribs toe en kook deze half gaar. Giet de bouillon af maar laat 1500 ml bouillon achter. Voeg dan de bumbu, de salam en de sereh toe en laat dit 15 minuten mee sudderen. Dan de tomaten, de asem, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar.  
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 237 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435457