banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pindang Iga Sapi Palembang - rundvlees in frisse saus uit Palembang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang Iga Sapi Palembang
rundvlees in frisse saus uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees (spareribs)
2000 ml water
5 belimbing wuluh
2 rode tomaten
10 rode rawits
4 rode lomboks
2 salam blaadjes
3 eetl kecap manis
3 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
1/4 theel peper
1 limoen, sap

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
6 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaten fijn en snijd de belimbing in plakjes, Rooster de lomboks en snijd deze daarna in de lengte doormidden.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en breng aan de kook en schuim af en laat 1750 ml bouillon in de pan achter.
Voeg dan de bumbu, de salam, de kecap,het zout, de palmsuiker, de peper, de rawits, de tomate en de lomboks toe en kook het vlees gaar. Voeg dan de belimbing toe en kook deze zacht. Dan het limoensap erdoor scheppen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683616