banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Pindang Iga Sapi Palembang - rundvlees in frisse saus uit Palembang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang Iga Sapi Palembang
rundvlees in frisse saus uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees (spareribs)
2000 ml water
5 belimbing wuluh
2 rode tomaten
10 rode rawits
4 rode lomboks
2 salam blaadjes
3 eetl kecap manis
3 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
1/4 theel peper
1 limoen, sap

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
6 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaten fijn en snijd de belimbing in plakjes, Rooster de lomboks en snijd deze daarna in de lengte doormidden.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en breng aan de kook en schuim af en laat 1750 ml bouillon in de pan achter.
Voeg dan de bumbu, de salam, de kecap,het zout, de palmsuiker, de peper, de rawits, de tomate en de lomboks toe en kook het vlees gaar. Voeg dan de belimbing toe en kook deze zacht. Dan het limoensap erdoor scheppen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39790339