banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Pindang Iga Sapi Palembang - rundvlees in frisse saus uit Palembang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang Iga Sapi Palembang
rundvlees in frisse saus uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees (spareribs)
2000 ml water
5 belimbing wuluh
2 rode tomaten
10 rode rawits
4 rode lomboks
2 salam blaadjes
3 eetl kecap manis
3 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
1/4 theel peper
1 limoen, sap

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
6 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaten fijn en snijd de belimbing in plakjes, Rooster de lomboks en snijd deze daarna in de lengte doormidden.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en breng aan de kook en schuim af en laat 1750 ml bouillon in de pan achter.
Voeg dan de bumbu, de salam, de kecap,het zout, de palmsuiker, de peper, de rawits, de tomate en de lomboks toe en kook het vlees gaar. Voeg dan de belimbing toe en kook deze zacht. Dan het limoensap erdoor scheppen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38899331