Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sambal riport

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal riport
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
30 rode lomboks
5 uien
4 teentjes knoflook
8 cm laos
1 serehstengel
2 salamblaadjes
5 eetl gula jawa
10 kemirienoten
1 eetl ketoembar
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta (bahalve de salam) Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de pasta samen met de salam zachtjes voor 5 minuten totdat de brij is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257078