logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal riport
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
30 rode lomboks
5 uien
4 teentjes knoflook
8 cm laos
1 serehstengel
2 salamblaadjes
5 eetl gula jawa
10 kemirienoten
1 eetl ketoembar
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten fijn tot een pasta (bahalve de salam) Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de pasta samen met de salam zachtjes voor 5 minuten totdat de brij is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 104 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392170