Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sambal roroba - Sambal met ingekookte santen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal roroba
Sambal met ingekookte santen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 sjalotjes
2 rode lomboks
7 rawits
1 tomaat
1 lente-uitje
3 takjes citroenbasilicum
1/2 theel. trasi bakar
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Kook de santen in totdat het vocht verdampt is. Snijd de sjalotten in erg dunne schijfjes, de ontpitte lomboks in reepjes en de rawits erg fijn. De tomaat in dunne plakjes snijden en de basilicumblaadjes in dunne reepjes evenals de bosuitjes.Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930609