Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal roroba - Sambal met ingekookte santen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal roroba
Sambal met ingekookte santen
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1000 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 sjalotjes
2 rode lomboks
7 rawits
1 tomaat
1 lente-uitje
3 takjes citroenbasilicum
1/2 theel. trasi bakar
1 limoen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Kook de santen in totdat het vocht verdampt is. Snijd de sjalotten in erg dunne schijfjes, de ontpitte lomboks in reepjes en de rawits erg fijn. De tomaat in dunne plakjes snijden en de basilicumblaadjes in dunne reepjes evenals de bosuitjes.Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916554