banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Iga Kambing Masak Santan - lamskoteletjes met een dikke romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Iga Kambing Masak Santan
lamskoteletjes met een dikke romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamskoteletjes
2 salam blad
3 cm jahe
400 ml water
1 eetl boter
1/2 ui
5 teentjes knoflook
1/2 nootmuskaat
4 cm kaneel
5 kruidnagels
1 tomaat
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel zout
2 lente-ui
400 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met het vlees, de salam en de jahe en kook het vlees gaar.
Snijd de ui en de knoflook in dunne plakjes. snijd de lente-ui en de tomaat in kleine stukjes/blokjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook, de nootmuskaat, de kaneel, e kruidnagels en de tomaat voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed.
Dan de bouillon met de peper, het zout, de palmsuiker en de lente-ui toevoegen en breng het op laag vuur aan de kook. Voeg dan de kokosmelk toe en kook totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38052361