lamskoteletjes met een dikke romige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamskoteletjes
2 salam blad
3 cm jahe
400 ml water
1 eetl boter
1/2 ui
5 teentjes knoflook
1/2 nootmuskaat
4 cm kaneel
5 kruidnagels
1 tomaat
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel zout
2 lente-ui
400 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met het vlees, de salam en de jahe en kook het vlees gaar.
Snijd de ui en de knoflook in dunne plakjes. snijd de lente-ui en de tomaat in kleine stukjes/blokjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook, de nootmuskaat, de kaneel, e kruidnagels en de tomaat voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed.
Dan de bouillon met de peper, het zout, de palmsuiker en de lente-ui toevoegen en breng het op laag vuur aan de kook. Voeg dan de kokosmelk toe en kook totdat de saus is ingedikt.