Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Iga Kambing Masak Santan - lamskoteletjes met een dikke romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga Kambing Masak Santan
lamskoteletjes met een dikke romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamskoteletjes
2 salam blad
3 cm jahe
400 ml water
1 eetl boter
1/2 ui
5 teentjes knoflook
1/2 nootmuskaat
4 cm kaneel
5 kruidnagels
1 tomaat
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel zout
2 lente-ui
400 ml kokosmelk (van 1/4 kokosnoot)

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met het vlees, de salam en de jahe en kook het vlees gaar.
Snijd de ui en de knoflook in dunne plakjes. snijd de lente-ui en de tomaat in kleine stukjes/blokjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui, de knoflook, de nootmuskaat, de kaneel, e kruidnagels en de tomaat voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed.
Dan de bouillon met de peper, het zout, de palmsuiker en de lente-ui toevoegen en breng het op laag vuur aan de kook. Voeg dan de kokosmelk toe en kook totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433186