1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Kambing Masak Lapis
gekruid in kokosmelk gestoofd lamsvlees

Baha-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamsrack of geit
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
3 cm jahe
2 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
5 eetl kecap manis
1000 ml santen
2 eetl olie
water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het lamsrack in stukken. Verhit in een pan het water en kook het vlees kort en giet het daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng alles goed. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng. Vervolgens de santen langzaam toevoegen en kook het geheel zacht en gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924