banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Iga Kambing Masak Lapis - gekruid in kokosmelk gestoofd lamsvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Kambing Masak Lapis
gekruid in kokosmelk gestoofd lamsvlees

Baha-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamsrack of geit
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
3 cm jahe
2 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
5 eetl kecap manis
1000 ml santen
2 eetl olie
water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het lamsrack in stukken. Verhit in een pan het water en kook het vlees kort en giet het daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng alles goed. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng. Vervolgens de santen langzaam toevoegen en kook het geheel zacht en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 287 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686270