Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Iga Kambing Masak Lapis - gekruid in kokosmelk gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga Kambing Masak Lapis
gekruid in kokosmelk gestoofd lamsvlees

Baha-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamsrack of geit
2 salam blaadjes
1 sereh stengel
3 cm jahe
2 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
5 eetl kecap manis
1000 ml santen
2 eetl olie
water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het lamsrack in stukken. Verhit in een pan het water en kook het vlees kort en giet het daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng alles goed. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng. Vervolgens de santen langzaam toevoegen en kook het geheel zacht en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263