banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Zoetzure sambal goreng
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Zoetzure sambal goreng

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr restjes vlees of kip
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel sambal trassi (zie recept)
1 theel asem
4 eetl water
3 theel gula jawa
50 ml azijn
olie
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de koflook fijn. Meng het water met de asem. Snijd vervolgens het vlees in blokjes. Wrijf of maal vervolgens de sjalotten, de knoflook, het zout en de sambal fijn tot een boemboe (pasta) Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort mee. Dan het asemwater toevoegen en dit nog 5 minuten laten stoven. Vervolgens de suiker en de azijn toevoegen en laat het geheel sudderen todat de suiker is opgelost.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 247 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40675030