Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Zuur van gebakken vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Zuur van gebakken vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schelvis
5 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
3 sjalotten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl mosterd
olie
zout naar smaak
50 ml azijn
225 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met zout en laat dit een aar uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de vis rondom bruin en gaar. Snijd de sjalotten, de lombok, de gember, de kunyit fijn en wrijf of maal dit tot een boemboe (pasta) Meng de boemboe met de mosterd.
Verhit olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan peper en de azijn en het water toe en laat dit even koken en indikken tot een saus en daarna afkoelen. Giet de saus over de vis. De kan dit ook bewaren in een stopfles.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916615