1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Zuur van gebakken vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schelvis
5 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
3 sjalotten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl mosterd
olie
zout naar smaak
50 ml azijn
225 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met zout en laat dit een aar uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de vis rondom bruin en gaar. Snijd de sjalotten, de lombok, de gember, de kunyit fijn en wrijf of maal dit tot een boemboe (pasta) Meng de boemboe met de mosterd.
Verhit olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan peper en de azijn en het water toe en laat dit even koken en indikken tot een saus en daarna afkoelen. Giet de saus over de vis. De kan dit ook bewaren in een stopfles.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 454 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449