Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Zuur van gebakken vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Zuur van gebakken vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schelvis
5 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
3 sjalotten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl mosterd
olie
zout naar smaak
50 ml azijn
225 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met zout en laat dit een aar uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de vis rondom bruin en gaar. Snijd de sjalotten, de lombok, de gember, de kunyit fijn en wrijf of maal dit tot een boemboe (pasta) Meng de boemboe met de mosterd.
Verhit olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan peper en de azijn en het water toe en laat dit even koken en indikken tot een saus en daarna afkoelen. Giet de saus over de vis. De kan dit ook bewaren in een stopfles.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067235