banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Hati rebus -lever in bouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hati rebus
lever in bouillon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr varkenslever
2000 ml water
2 sereh
3 salam blad
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotten
3 rode lomboks
6 tenen knoflook
6 cm kunyit
3 theel ketumbar
1 1/2 theel jinten
1 theel witte peper
zout naar smaak
 
Cara membuat:
Bereiding:
Verhit een pan met water en voeg de lever aan toe en laat dit zachtjes 1 uur sudderen. Schep de lever uit de pan en snijd deze in stukjes. Rooster de ketumbar, de kunyit en de jinten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en salam voor 4 minuten. Voeg dan de lever toe en bak dit 5 minuten. Voeg alles aan de bouillon toe en laat dit nog zachtjes 30 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413867