Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Iga Babi Panggang - Geglazuurde spare ribs

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Iga Babi Panggang
Geglazuurde spare ribs


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2000 gr spare ribs

bahan-bahan marinade:
ingrediënten marinade:
1 eetl sesam olie
1 eetl hoisin saus
1 eetl honing
125 ml rijstwijn / sherry
1 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
1 theel 5 kruiden mengsel
1/2 theel zout
1 theel pepper

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee het vlees voor tenminste 12 uur. Rooster het vlees zachtjes voor 45 minuten boven een houtskoolvuurtje en bedruip het regelmatig met de marinade. Of anders 30 minuten in een oven op 200°C

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046