Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Masak darah babi - Gekruid varkenszwoerd

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Masak darah babi
Gekruid varkenszwoerd
Bahan-bahan:
ingrediënten:
275 gr varkenszwoerd
1 bosje ketumbar blad
30 cm varkensdarm
olie
450 ml varkensbloed
3 eetl. varkensvet
1 theel. suiker
2 theel. zout
water

Haluskan;
boemboe:
2 theel. ketumbarzaadjes
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rawits

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst de zwoerd voor 1 uur in het water, laat daarna uitlekken en snijd het dan in dunne reepjes. Snijd de darmen in kleine stukjes. Rooster de ketumbarzaadjes. Wrijf of maal dan de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de darmen krokant. Meng dit met de zwoerd en het bloed. Verhit vervolgens in de wok/wadjan het vet en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vleesmengsel toe en roer dit voor 5 minuten totdat je het bloed ziet verkleuren. Voeg dan de ketumbarblaadjes toe en roer alles goed door.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108222