Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Daging Kari Tomat - rundvlees in een licht pittige kerrie-tomatensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Kari Tomat
rundvlees in een licht pittige kerrie-tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runvdvlees
2 salam blaadjes
2 cm lengkuas/laos
1 theel kerriepoeder
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1-2 tomaten
800 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 4 minuten. voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de tomaat, de kerrie, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805387