1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kari Tomat
rundvlees in een licht pittige kerrie-tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runvdvlees
2 salam blaadjes
2 cm lengkuas/laos
1 theel kerriepoeder
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1-2 tomaten
800 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 4 minuten. voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de tomaat, de kerrie, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het verder gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957443