banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 4 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Kari Tomat
rundvlees in een licht pittige kerrie-tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runvdvlees
2 salam blaadjes
2 cm lengkuas/laos
1 theel kerriepoeder
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1-2 tomaten
800 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 4 minuten. voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de tomaat, de kerrie, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het verder gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36229931