banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Japit Santan - kruidig gestoofd en geroosterd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Japit Santan
kruidig gestoofd en geroosterd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees (rump)
1000 ml kokosmelk
3 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
2 sereh/citroengras
1 theel asamwater
2 cm jahe

Haluskan:
bumbu:
5 kemiri noten
1 theel trassi
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
1/2 eetl ketumbar
50 gr palmsuiker
2 theel zout
1/2 theel peper
14 theel jinten
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de kokosmelk samen met het vlees, de bumbu, de salam, de jeruk purut, de sereh en de jahe en kook het vlees zachtjes gaar. Voeg danhet asamwater toe en breng het geheel aan de kook.
Schep het vlees uit de saus. Rooster het vlees langzaam bruin boven een houtskoolvuurtje en besprenkel het regelmatig met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683725