banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Jamur - rundvlees met een champignonensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Jamur
rundvlees met een champignonensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (platte bil)
100 gr champignons
2 cm lengkuas/laos
2 salam blad
2 cm jahe
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
500 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu iris:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne brede plakjes. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jahe en de laos voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak al roerend totdat het van kleur verandert. Dan de kecap, het zout, de peper en de plamsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het vlees vrijwel gaar. Dan de champignons toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674895